SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI RESUL YILMAZ KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, kırsal mahallelerde ziyaretlerde bulunarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Siverek'e bağlı kırsal mahalleleri ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ile Başkan Resul Yılmaz, asfalt ve beton yol yapılan ve yapılması planlanan alanlarda incelemelerde bulunarak kırsal mahallelerin grup yollarını gezdi.
Tutumlu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz ile Başkan Çiftçi mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, "Siverek'in kırsal alanlarını gezdik. Kırsal yolların asfaltlanması ve beton yolların yapılması noktasında gerekli programlar hazırlanıyor. İlerleyen günlerde hazırlanan programlarımızla yolların yapımına başlayacağız. Çalışmalarımız başladıktan sonra kontrol amaçlı geleceğiz. Kırsal mahallelerimize ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.