• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARI HIZLANDIRMAK İÇİN TEMASLARDA BULUNDU

BAŞKAN YILMAZ İLÇEDEKİ ÇALIŞMALARI HIZLANDIRMAK İÇİN TEMASLARDA BULUNDU

 

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Avrupa Birliği (IPARD) kapsamında devam eden kazı çalışmalarının hızlandırılması için taraflarla bir araya geldiklerini söyledi.
İlçe merkezinde devam eden kazı çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından ortak yürütüldüğünü söyleyen Başkan Yılmaz, çalışmaların ardından caddelerin sıcak asfalt yapılacağını belirtti.
Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışmalarla yaptığı açıklamada, “Kent merkezimizde, Avrupa Birliği (IPARD) kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen yağmur drenaj sistemlerini döşeme çalışmaları devam ediyor. Daha önce yavaş ilerleyen çalışmalar üzerine biz yüklenici firma, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ayrıca Avrupa Birliği Delegasyonuyla çalışmaların hızlandırılması için görüştük. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında bütün tarafların katıldığı toplantı da çalışmaların Siverek için çok önemli olduğunu, elzem olduğunu ancak her zaman yer altı çalışmalarının çeşitli sıkıntıları da beraberinde getirdiğini dile getirdik” dedi.
-TARAFLARLA SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ
Başkan Yılmaz, Siverek Belediyesi olarak çalışmalarda taraf olmadıklarını vurgulayarak, “Kesinlikle şunun bilinmesini isteriz ki Siverek Belediyesi olarak bizler yapılan bu çalışmalarda taraf olmasak da bu çalışmalara kayıtsız değiliz. Amacımız halkımızın bir an önce hak ettiği hizmetlere kavuşmasıdır. Bunun içinde ekibimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katmak suretiyle 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü