YALANKOZ MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce Yalankoz mahallesinde başlatılan mahalle içi yol yapım çalışmasında son aşamaya gelindi. Yol açma çalışmalarında da sona gelindiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahallenin dar sokakları nedeniyle çalışmaların zorluklarla sürdürüldüğünü ifade etti.

Öncül, “Bir süre önce mahalle sakinlerimizin de talebi üzerine programa aldığımız Yalankoz mahallesinde başlattığımız yol yapım çalışmalarına sona yaklaştık. Mahallede silindir ve kepçelerimiz son rötuşları yapıyor. Ekiplerimizin buradaki işlerini bitirmeleri durumunda hizmet bekleyen diğer mahallelerimize sevk edeceğiz. Bir hayli zorlu bir çalışma oldu. Sokaklar dar ve araçların geçişini zorlayacak şekilde zor bir yerleşim birimi olmasına rağmen arkadaşlarımız iyi iş çıkardı. Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mahalle sakinleri uzun süreden sonra ilk defa Siverek Belediyesinden hizmet aldıklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.