• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ SİVSAD'IN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN RESUL YILMAZ SİVSAD'IN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

 

10 ülkeden 124 fotoğrafçının katıldığı Uluslararası Fotoğraf Yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Sille Sanat Sarayı ve Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD)’ın ortak düzenlemiş olduğu Kardeş Dernekler arasında düzenlenen fotoğraf yarışmasında ödül almaya hak kazanan fotoğrafçıların ödül töreni ve yarışmada sergilenen fotoğraflardan oluşan sergi tarihi Cıncıklı hamamda düzenlendi.

Sille Sanat Sarayı ve SİVSAD’ın düzenlemiş olduğu Fotoğraf yarışmasında 10 Ülkeden 124 Fotoğrafçı katıldı. Dereceye giren otuz fotoğrafın sahiplerine Fotoğraf Sanatı Uluslararası Federasyonu ödülü ve çeşitli plaketler verildi.

SİVSAD Başkanı Mustafa Gülpınar yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Bu organizasyonda bizleri destekleyen, şuan içinde bulunduğumuz tarihi mekânı bizlere tahsis ederek önemli destekler veren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a yarışmada emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Ödül töreninin Siverek’te yapılmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, “Sanat ruhlu insanlara hitap etmek çok zor. Sizler ruh inceliğiniz ile her şeyi yapan, yol gösteren, bizleri aydınlatan bireylersiniz. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü