• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

 

Açılış programına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı müsteşar yardımcısı Ayşe Kardaş, Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın, uygulamalı bilimler fakültesi Dekanı Şerafettin Çelik, İlçe Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, “Üniversiteler Farklı ayrı düşüncelerin, tartışıldığı bu anlamda da bilimsel yeni fikirlerin ortaya çıktığı yapılardır. Biraz fazla bekledik ama beklediğimize değdi, zira şehrimizde açılan fakülte sıradan bir fakülte değildir, bir üniversitenin en kıymetli fakültelerinden biridir. Bu fakültenin Şehrimize başta iktisadi, sosyokültürel ve tanıtım noktasında çok değerli katkıları olacaktır. İnşallah ilçemiz, hem ülkemizde hem de dünyada tanıtılmış olacak ve hak ettiği yere gelmiş olacaktır. Derslerinize iyi çalışın, yetişmiş eğitimli bireyler olarak değer yargılarına bağlı hak duruşu olan bu ülkeye hizmet etmek temel değerleriniz arasında olmasını diliyorum, bu fakültenin ilçemize kazandırılmasına emeği geçen Sayın Bakanımız Faruk Çelik, Milletvekilimiz Kasım Gülpınar’a değerli hemşerimiz Mehmet Emin Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın Katkılarından dolayı belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a plaket verdi. Daha sonra protokol İlçe’nin Hasan Çelebi mahallesinde bulunan Fakülte binasının açılışını gerçekleştirdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü