• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ FUTBOLCULARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILMAZ FUTBOLCULARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

 

Şanlıurfa Süper Amatör Liginde mücadele veren Siverek Belediye Sporun futbolcuları ve yöneticileri Belediye Başkanımızın yemekli davetinde bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Belediye sosyal tesisleriTarihi Paşa konağında futbolcuların ve yöneticilerin onuruna verdiği akşam yemeğinde barış ve kardeşlik mesajı verdi.

Yemekte futbolculara hitaben konuşan Belediye Başkanımız Yılmaz, futbolun dostluk ve kardeşlik duygularının gelişmesi için bir araç olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti; “Sevgili dostlar son günlerde bazı takımların taraftarları bizim futbolculara saldırıp hakaret etmelerine rağmen sizlerden istirhamım siz buna karşılık vermeyin Sivereklilerin geleneklerinin an anlamlı yanı misafirperverliğidir gelen takımlarımıza en içten misafir duygularla ağırlayalım onların düştüğü yanlışlara düşmeyelim” dedi.

Belediye Spor Kulübü Başkanı Cevdet Ökenek hedeflerinin 3 lig olduğunu belirterek şunları kaydetti; “Süper amatör ligin lideriyiz öncelikli hedefimiz bal ligi nihai hedefimiz ise 3 ligdir bunun için planlarımız ve çalışmalarımız her şeyden önce azmimiz vardır. Belediye Başkanımız kıt imkânlara rağmen kulübümüze desteklerini sunuyor kendisine teşekkür ediyoruz. Tüm taraftarlarımızın 3 lig hedefimize destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü