BAŞKAN YILMAZ OKUL MÜDÜRLERİYLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Belediye Sosyal tesisleri tarihi Paşa Konağında ilçede görev yapan okul müdürleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Eski bir eğitimci olduğunu belirten Belediye Başkanımız Yılmaz, yoğun çalışma temposundan dolayı ancak bu gün bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi; “Değerli meslektaşlarım üzülerek belirtmek isterim ki ilçemizde eğitim alanında istediğimiz düzeyde değiliz. Belediye olarak siz değerli meslektaşlarımızın da çabalarıyla ilçemizdeki eğitim seviyesini yükseltip çocuklarımızı aydınlık yarınlara hazırlayacağımıza inanıyorum. Bu konuda belediye olarak bu başarıyı yakalamak için bir eğitimci ve belediye başkanı olarak bu güne kadar kısıtlı imkânlarımıza rağmen eğitime verdiğimiz desteği artırarak devam edeceğiz. Sizlerde görüyorsunuz belediye olarak şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz, amacımız gelecek nesillere sağlıklı yaşanabilir bir kent sunmaktır” dedi.