• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

DAMLAMA SULAMA SİSTEMİ DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

DAMLAMA SULAMA SİSTEMİ DÖŞEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Park, yeşil alan ve ağaçların bulunduğu kaldırımlarda su, zaman ve enerji israfını önlemek için toprak altı damlama sulama sistemi döşemesine devam ediyoruz.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bir süre önce hayata geçirdiği damlama sulama sistemi döşeme çalışmalarına devam ediyor. Daha önce birçok park ve yeşil alanda sistem kurma çalışması yapan ekiplerimiz, ana caddelerde bulunan kaldırımlardaki ağaçların yeteri kadar sulanması, enerji ve su tasarrufunda bulunmak için damlama sulama uygulaması başlattı. Uygulama ile birlikte hem enerji hem de su tasarrufu sağlanacağı belirtilirken, damla sulama sisteminin tüm yeşil alan ve parklarda faaliyete geçirileceğini ifade edildi.

Damlama sulama sisteminin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemizin her kuruşunu önemsedik ve gereksiz harcamaların önüne geçtik. Şuan kurma çalışmaları devam eden damlama sulama sistemi sayesinde zaman, personel, enerji ve en önemlisi de milli servetimiz olan yeraltı kaynağı su israfı önüne geçmiş olacağız. Gerek park ve yeşil alanlarımız, gerekse yol kenarlarındaki ağaçlarımız için damla sulama sistemine geçtik. Bu sistem sayesinde önemli ölçüde su ve enerji tasarrufu sağlamış olacağız" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü