FIRAT MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında Fırat mahallesinde yolu olmayan yeni yerleşim yerlerine yol yapım çalışmasına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalleye çok yönlü hizmet yapılacağını belirtti.

Fırat mahallesinin yeni yerleşim alanlarından olduğunu söyleyen Öncül, “Sürekli gelişen ve yeni yerleşim alanları oluşan bir mahallemiz olması nedeniyle alt yapı çalışmalarının yoğun olduğu bir mahalle. Her tarafta hummalı çalışmalar sürüyor. Su, kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmaları sürerken diğer yandan Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, yolu olmayan evlere yeni yol açarak yol ulaştırıyor. Bunları hem mahalle sakinlerimiz, hem muhtarımız görüyor ve teşekkür ediyor. Bizlerde gösterilen sabır ve anlayış için mahallemiz sakinlerine teşekkür ediyoruz. İnşallah el ele verip mahallemizi ve ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.