• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERDİK

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER VERDİK

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Evlerinde üniversiteye hazırlık kurslarına katılan gençlere yönelik, motivasyon semineri düzenlendi.

Belediye Meclis salonunda Eğitimci Ümit Öztürk tarafından slâyt eşliğinde öğrencilere Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) ile Lisans Yerleştirme (LYS) sınavları hakkında bilgi verildi.

Öztürk, öğrencilere sınavlarda nasıl davranacaklarını, zamandan kazanma, heyecanı yenmenin yollarını ve hazırlık çalmasında çalışma yöntemlerini anlattı.

Seminere katılan öğrenciler yaklaşık iki saat süren seminerin kendileri için çok faydalı olduğunu hazırlık kursları ve seminerlerin düzenlemesinde kendilerine destek veren Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, ilçede genel anlamıyla eğitime büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi; “Belediyemiz bünyesinde bulunan gençlik evlerimizde üniversiteye hazırlık kursları veriliyor, uzun zamandan beridir verilen ücretsiz kurslarımızda 430 öğrencimiz bulunuyor, öğrencilere kitap ve kırtasiye, deneme sınavı desteği sağlıyoruz tüm çabamız çocuklarımızın üniversiteli olmasıdır, çocuklarımıza sınavla ilgili her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü