• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, ŞANLIURFA’DA REFERANDUMU ANLATTI

BAŞKAN YILMAZ, ŞANLIURFA’DA REFERANDUMU ANLATTI

 

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi Bilgilendirme toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çalışanları ile Gaptem Konferans salonunda bir araya gelen Başkan Yılmaz, daha sonra Ak Parti Şanlıurfa İl binasında yönetim kuruluna Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve halk oylaması hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çifti’nin katılımı ile Gaptem konferans salonunda Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına hitap eden Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve Halk oylamasını anlattı.

Yaklaşık 2 saat süren programda Belediye başkanı Resul Yılmaz; “Geçmişten günümüze anayasaların hiçbir zaman millet tarafından belirlenmediğine dikkat çekti.

YÜRÜTMEDE İKİ BAŞLILIK SONA ERECEK

Devletin ve yürütmenin başı Cumhurbaşkanı olacak, Bürokrasi daha sağlıklı ve hızlı işleyecek yürütmedeki iki başlılık sona erecek.

CUMHURBAŞKANI SORUMLU HALE GELECEK

16 Nisan’dan sonraki,  sistemle birlikte Cumhurbaşkanı hem meclise hem de millete karşı sorumlu hale gelecek. Başkanlık sistemiyle birlikte yetki kullanıp sorumlu olmayan hiçbir makam ve kişi kalmayacak.

DARBE YAPACAK ZEMİN BULAMAYACAKALAR

Muhalefet tarafından yanlış ve yalan bilgiler paylaşıldığına dikkat çeken başkan Yılmaz, 16 Nisan Sonrası ülkemizde önemli ve güzel değişimler olacak, gerici zihniyet ve cuntacılar artık bu ülkede darbe yapmak için zemin bulamayacak” dedi.

Başkan Yılmaz’ın konuşmalarından sonra kürsüye çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; “Salondaki anlatım ve sunumlarıyla bizleri aydınlattığı için Siverek Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Gaptem’den ayrılan Başkan Yılmaz, Ak Parti Şanlıurfa İl Binasına geçerek İl Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Parti Binasındaki toplantıya Ak Parti Şanlıurfa İl başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve M. Ali Cevheri Katıldı. Yaklaşık bir saat süren toplantıda Başkan Yılmaz Yaptığı sunumda Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve Halk oylamasını anlattı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü