BAŞKAN YILMAZ, MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldı.

Yüksekokul konferans salonunda düzenlenen törende, Gıda Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı ve Uygulamalı Muhasebe bölümlerinde eğitimlerini tamamlayan 75 öğrenci mezuniyet belgesi aldı.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, öğrenilen bilgilerin insanların hizmetine kullanımının önemli olduğunu ifade etti.

Başta üniversiteler olmak üzere bütün kurumların gelecekte daha donanımlı hale geleceğini kaydeden Başkan Yılmaz, "Bilgi bir güçtür ve değerli hocalarımızdan öğrendiğiniz bu bilgileri tatbik etmek önemlidir. Ülkemizin kalifiye elemanlara ihtiyacı var, bu önemli noksanlığın giderilmesine büyük hizmetleriniz olacaktır, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Yılmaz, törende dereceye giren öğrencilere plaket vererek, tebrik etti.

Öğrenciler, daha sonra Siverek Belediyesi Sıra Gecesi ekibinin seslendirdiği türküler eşliğinde eğlendi. Törenin sonunda, öğrenciler keplerini havaya atarak sevinçlerini yaşadılar.