3 KIRSAL MAHALLEDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, 3 kırsal mahallede mahalle içi stabilize yol yapımına başladı.

Kırsal alanlarda bulunan Dönemeç, Hurmapınar ve Sumaklı mahallelerinde mahalle içi sokaklarda stabilize yol çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, kırsal mahallelerde başlatılan yol çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz program dahilinde kırsal mahallelerde mahalle içi sokaklarda stabilize serim çalışmalarına başladı. Şuanda kırsal mahallemiz olan Dönemeç, Hurmapınar ve Sumaklı mahalle içi sokaklarda malzeme dökümü ve serimi yapılıyor, inşallah bu mahallelerimizde kısa süre içerisinde çalışmalarımızı bitireceğiz. Çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımız rahat bir nefes alacaktır” dedi.

Mahalle sakinleri ilk defa mahallelerine hizmet geldiğini belirterek başlanılan yol çalışmalarından dolayı belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ettiler.