11 SEMT SAHASINDAN 4’ÜNÜN YAPIMINA BAŞLANDI

Fen İşleri Müdürlüğümüz, Esmerçayır, Fırat, Dicle ve Güney mahallelerinde gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla öz kaynakları kullanarak 4 semt sahasının yapımına başladı.

Belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla kent merkezi ve kırsalda 11 adet semt sahasının yapımına başladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “11 semt sahasının 5 tanesini spor totonun katkılarıyla diğerlerinin ise öz kaynaklarımızı kullanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan ilk etapta kendi öz kaynaklarımızla yapacağımız 6 semt sahasının 4 tanesinin temelini bitirmek üzereyiz, günümüzde gençlerimizin kötü alışkanlıklara muhteva oldukları kötü alışkanlıklarının kol gezdiği bir durumdayız, inşallah bu gençlerimizin bu kötü alışkanlıklardan korumak sosyal belediyeciliğin temel görevlerinden birisidir, bizde bu görevimizi yerine getirmek için aldığımız kararlar doğrultusunda Başkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda semt sahalarımızın yapımına başladık. İnşallah semt sahalarımız ister kırsalda olsun isterse kent merkezinde olsun bittiği zaman gençlerimize iyi bir hizmet verecektir. Gençlerimiz boş zamanlarını semt sahalarında sportif faaliyetlerini yaparak zamanlarını geçirmiş olacaklardır. Yapılan bu çalışmaların kırsal ve kent merkezinde yaşayan gençlerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.