• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN ÇAKMAK ÇALIŞANLARLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÇAKMAK ÇALIŞANLARLA İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, düzenlenen iftar yemeğinde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce özel bir düğün salonunda düzenlenen iftar yemeğine belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile tüm çalışanlar katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Ayşe Çakmak, çalışanlarla sohbet ederek hasbıhal etti.

Dualar eşliğinde iftar yapan Siverek Belediyesi ailesi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşadıklarını dile getiren Başkan Çakmak, "Bayrama günler kala hep birlikte son günlerini yaşadığımız bu güzel Ramazan gününde yine sizlerle iftar yapmak benim için mutluluk oldu. Yoğun geçen günün ardından mesai arkadaşlarımla bir arada olmak benim için önem arz ediyor. Bu anlamda müdür, şef, memur ve işçi kardeşlerimden oluşan bu büyük ailenin parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Unutmayın ki bizler aile olarak her bir ferdimiz bu kurumun birer aynasıyız. Tüm arkadaşlarıma vermiş oldukları emek ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Gün içerisinde yoğun bir tempoyla çalıştıklarını belirten Çakmak, "Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu vesileyle Rabbim bir arada olmayı ve bu güzel günleri hep birlikte yaşamayı nasip etsin. Özellikle son dönemlerde yaşadığımız deprem felaketini Rabbim bir daha yaşatmasın. Allah böyle güzel ortamlarda beraber olmayı nasip etsin. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü