• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN ÇAKMAK'TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ÇAKMAK'TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Çakmak, mesajında, "Bugün bir milletin iradesinin, inancının ve mücadelesinin zaferini bir kez daha gurur ve coşkuyla kutlamanın onurunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı, milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en parlak ve anlamlı sayfalarından biridir. Tarih sahnesine çıktığımız günden itibaren, bağımsızlığımıza gölge düşürmek isteyenlere karşı büyük bir azim ve inançla direndik. 30 Ağustos 1922 tarihinde, Büyük Taarruz'un sonucunda kazandığımız zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki kahraman ordusu ve milletinin kararlılığının bir eseridir. Bu büyük zafer, yalnızca askeri bir başarı değil, aynı zamanda bir milletin istiklaline olan sarsılmaz bağlılığının da bir ifadesidir. Milletimiz, yoklukların ve zorlukların üstesinden gelerek, bağımsızlığına ve özgürlüğüne olan inancını tüm dünyaya göstermiştir." ifadelerini kullandı.

Mesajında gençlere de seslenen Çakmak, şu ifadeleri kullandı:

"Sizler, bu vatanın geleceğisiniz. Bu zaferleri korumak ve daha yükseklere taşımak sizin göreviniz olacaktır. Bugünü anlamak ve yaşamak, yarının liderleri olarak sizlere düşen önemli bir sorumluluktur. Ülkenize, bayrağınıza ve milletinize olan sevginizi her zaman canlı tutun. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve milletimizin birlik ve beraberliğine olan inancımızı pekiştiriyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz."

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü