ALİ MURAT BUCAK SİVEREK BELEDİYESİ’NDE BAŞKANLIK GÖREVİ DEVRALDI

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından AK Parti'den belediye başkanı seçilen Ali Murat Bucak, mazbatasını alarak göreve başladı.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, seçimlerin sonuçlanmasıyla düzenlenen törenle dün mazbatasını aldı. Bugün Siverek Belediye Başkanlığına giden Bucak, görevi Başkan Ayşe Çakmak’tan devraldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bucak, "Siverek'in hizmetine devam etmek için halkımızın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine seçilmek benim için büyük bir gurur kaynağıdır. Bundan onur ve sorumluluk duyuyorum. İlçemizin gelişimine katkı sağlamak için var gücümle çalışacağım. Başkanımız Ayşe Çakmak’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendisinden aldığımız bayrağı daha da ileriye taşımak için çalışacağımızı belirtmek istiyorum. İlçemize daha yaşanabilir bir gelecek sunabilmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz." dedi.

Görevi devreden Ayşe Çakmak ise yaptığı açıklamada, "Görev sürem boyunca ilçemize güzel hizmetlerde bulunmak için çabaladık. Ali Murat Bucak başkanımızı tebrik ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.