• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI ALİ MURAT BUCAK'TAN KADİR GECESİ MESAJI

SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI ALİ MURAT BUCAK'TAN KADİR GECESİ MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bucak, İslam aleminin kutsal günlerinden biri olan Kadir Gecesi'nin, manevi iklimdeki önemine vurgu yaparak, mübarek geceyi en içten dileklerle kutladı.

Bucak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlı olan bir gecedir. Bu gece, Yüce Allah'ın rahmet ve bereketinin bolca tecelli ettiği, duaların kabul edildiği müstesna bir zaman dilimidir. Bizler de bu mübarek gecenin feyzinden istifade ederek, manevi atmosferde bir araya gelip dualarımızı yükseltmeli, kendimizi yenilemeli ve af olma dileklerimizi yüreğimizden samimiyetle ifade etmeliyiz."

Ayrıca Bucak, Kadir Gecesi'nin toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdiğini belirterek, bu geceyi birlik ve beraberlik içinde geçirmenin önemine vurgu yaptı.

Başkan Bucak, "Bu gecede, komşularımızla, akrabalarımızla ve tüm İslam aleminin fertleriyle birlikte olup, sevgi ve saygı çerçevesinde bir araya gelmeli, birbirimize destek olmalıyız. Bu vesileyle, huzur dolu bir dünya için dualarımızı birleştirelim. Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar araladığı bu gecede, birbirimize karşı hoşgörülü olmalı, geçmişte yaşanan kırgınlıkları unutup, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın yollarını aramalıyız. Kadir Gecesi, affetmenin ve bağışlamanın en yüce duygularını yaşamamıza vesile olmalıdır." şeklinde konuştu.

Başkan Ali Murat Bucak, mübarek gecenin, insanlığa huzur, barış ve saadet getirmesini temenni etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü