Başkan Bucak'tan 11 Nisan Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 11 Nisan Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bucak, mesajında Şanlıurfa'nın tarih boyunca gösterdiği direniş ruhunu ve birlik beraberlik içinde kazanılan zaferlere vurgu yaptı. Başkan Bucak, mesajında, "Bugün, Şanlıurfa'nın işgal altındaki günlerden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Bu önemli gün, Şanlıurfalıların gösterdiği kahramanlık ve fedakarlıkla kazanılmış bir zaferin simgesidir. Tarihimizin önemli bir parçası olan bu olay, milli birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden biridir." ifadelerine yer verdi. Şanlıurfa'nın tarih boyunca işgalcilere karşı gösterdiği direniş ruhunun unutulmaması gerektiğini belirten Başkan Bucak, "Şanlıurfa halkı, geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde, ülkenin her köşesinde olduğu gibi şehrimizin gelişimi ve refahı için çalışmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluşunun yıldönümünü bir kez daha gururla kutluyor, şehrimizin daha da ileriye gitmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum." dedi.