• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BUCAK SEÇİM VAADİ OLAN KENT LOKANTALARINI HAYATA GEÇİRİYOR

BUCAK SEÇİM VAADİ OLAN KENT LOKANTALARINI HAYATA GEÇİRİYOR

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, seçim öncesi hayata geçireceğini belirttiği Siverek Belediyesi Millet Lokantaları için çalışmalara başladı.

Başkan Bucak’ın seçim vaatleri arasında yer alan Siverek Belediyesi Millet Lokantaları ile ilgili ilk adım atıldı. Gazi Park olarak bilinen yeşil alan içinde belediyeye ait yapıda dönüştürme çalışmalarına başlandı.

Siverek Belediyesi Millet Lokantaları ihtiyaç sahibi ve düşük gelirli vatandaşlara uygun fiyatlarla yemek sunacak.

Başkan Bucak, sosyal belediyeciliğin gerekliliği olarak Siverek Belediyesi Millet Lokantalarına ihtiyaç duyulduğunu belirterek şunları kaydetti;

“Siverek Belediyesi Millet Lokantalarında önceliğimiz esnafımıza zarar vermeyecek şekilde Gazi Park’ta başlayacağız. Söz konusu noktada servis sayısını kısıtlı tutarak esnafımız ile istişarede bulunacağız. Esnafımızın işlerinde düşüşe sebep oluyor mu? Oluyorsa ne kadar etkili olduğunu görüşeceğiz. Nihayetinde esnaflarımızın da belli başlı giderleri oluyor ki esnafımızın işlerinin olumsuz yönde etkilenmesini istemeyiz. Siverek Belediyesi Millet Lokantalarının esnaflarımızın zarar etmeyeceği ve etkilenmeyeceği şekilde hayata geçireceğiz. Burada temel amacımız; gençlerimizin, öğrencilerimizin güvenilir ve hijyenik, ucuz gıdaya erişebilmelerini sağlamak. İlave olarak, çalışan işçiler var” dedi.

Siverek Belediyesi Millet Lokantalarında sadece öğle yemekleri belirli saatlerde düşük maliyetle vatandaşa hizmet verecek.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü