RESUL YILMAZ SİVSAD'IN ANKARA'DA AÇTIĞI RESİM SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Yılmaz, SİVSAD tarafından Ankara'da T.B.M.M. Mustafa Necati Kültür Evinde açılan "Siverek’ten Yansımalar" isimli fotoğraf sergisini gezdi. Sergi hakkında bilgi alan Yılmaz'a dernek yöneticilerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ile Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş eşlik etti.

Başkan Yılmaz serginin Siverek’in tanıtımına büyük katkı yaptığını ifade ederek emeği geçen fotoğraf sanatçılarını tebrik etti. Her zaman sanat ve sanatçının yanında olacaklarını belirten Yılmaz desteklerinin süreceğini söyledi.

SİVSAD Başkanı Ferit Akçalı yaptığı açıklamada, "Başkanımızın ziyareti bizi çok memnun etti. Kendisini aramızda görmek bizim için çok önemliydi. Desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.