KIRSAL MAHALLELERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Karacadağ (Kaynak) Mahallesinde genel temizlik  çalışması yapıldı.

Mahallede okul, cami ve mahalle içinde temizlik çalışması yapıldığını belirten Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla kırsal mahallelerimizde bulunan kamu, kurum ve sokaklarımızda temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Buradaki amacımız temiz bir çevre oluşturmaktır, Ekiplerimiz mahalle içinde temizlik çalışmalarını sürdürmektedir, kırsal mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızda bu konuda bizlere destek olarak belirli alanlarda çöp boşaltımı veya çöplerini çöp poşetlerine bırakarak destek olabilirler, bu konuda Temiz bir çevre, temiz bir Siverek oluşturmak şiarıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz’’ dedi.