SİVEREK BELEDİYESİNDEN ORMAN HAFTASI ETKİNLİĞİ

Bilgi evi öğrencileri Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Bir fidanım Olsun’ sloganıyla fidan dikti.

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı bilgi evi öğrencileri 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Bir fidanım Olsun’ sloganıyla fidan dikti.

Bilgi Evi ve Gençlik Evleri öğrencileri etkinlikler kapsamında Siverek belediyesine ait fidanlıkta ağaç dikimi yaparak doyasıya eğlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde görevli Betül Orhan, Konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklarımıza ‘bir fidanım olsun’ sloganıyla etkinlik düzenledik. Etkinliklerimizi sosyal projeler kapsamında çocuklarımızı bilinçlendirmek amacıyla yapıyoruz, çocuklarımızla çevre bilincini aşılaması Yeşil’e doğaya daha duyarlı olması amacıyla etkinlikte bir araya geldik, çocuklarımız hem bugün fidan dikmek hem de doyasıya eğlenmeleri için fırsat oldu. Bu kapsamda çocuklarımıza yönelik sosyal etkinliklerimiz devam edecektir’ ’dedi.

Öğrenciler ise bu etkinlikten memnuniyet duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.