• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KAYALI (MEZRA) GRUP YOLU İLE HELBİLOS MAHALLESİNDE KALKER YOL ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

KAYALI (MEZRA) GRUP YOLU İLE HELBİLOS MAHALLESİNDE KALKER YOL ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

 

Siverek Belediyesi Kırsal İşler Müdürlüğü bucak bölgesinde bulunan Kayalı (Mezra) grup yolu ile Helbilos mahallesinde başlattığı kalker yol çalışmaları sona erdi.

Kırsal İşler Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Öncül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’’müdürlüğümüzün kırsal alan olan bucak bölgesindeki Mezra (Kayalı) grup yolu ile Helbilos Mahallesinde kalker yol çalışmalarımızı tamamladık, müdürümüzle birlikte bugün yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinlerinin taleplerini dinledik, mahalle sakinlerimiz bu çalışmalar devam ederken bizlerden bir köy meydanı talebinde bulunmuştu, bizde başkanımızın talimatıyla köy meydanı yapma çalışmalarını tamamlayarak sakinlerin hizmetine açmış bulunuyoruz, ekiplerimiz ayrıca büyükşehir yasasıyla beraber çalışma alanımız olmadığı halde Mezra (Kayalı) grup yolunda da kalker yol çalışması ve onarım çalışmalarını kısa bir sürede tamamladı. Bu çalışmaların mahalle sakinlerine ve bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri ve bölge halkıda Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü