• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SAMAN PAZARI ESNAFLARI YENİ YERİNE KAVUŞUYOR

SAMAN PAZARI ESNAFLARI YENİ YERİNE KAVUŞUYOR

 

Siverek Belediyesince Ayvanat mahallesinde yapımı süren yeni saman pazarında çalışmalar hızla devam ediyor.

13 dönümlük alan üzerine inşa edilen saman pazarındaki çalışmaları beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, seçim döneminde verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hatipoğlu, “Yaklaşık 40 esnafımızın saman numunelerini sergileyecekleri alanların yapımına devam ediyoruz. Alan çok geniş ve ferahtır. Yeni saman pazarında neler olacak? Öncelikle her esnafımızın kendine ait kullanım alanı var. Ayrıca esnaflarımız için ibadetlerini yapabilecekleri mescit, abdest alma alanları ve duş alma imkanı bulacakları alanlar olacak. Bunların yanında alış veriş için gelen saman alıcısı yâda saman satışı için gelen esnafın dinlenebileceği kafeterya tarzı bir oturma alanı olacak” dedi.

 Çalışmanın çok kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Vekili Hatipoğlu, “Çalışma tamamlanır tamamlanmaz esnafımızla bir araya gelip beraber çay içerek işyerlerinin kura ile dağılımlarını yapacağız” diye konuştu.

Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Hatipoğlu, yeni saman pazarının esnafa hayırlı olmasını diledi.

Saman pazarı esnaflarından Ömer Geçitli Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ederek, “Eski yerimizde toz duman içerisinde kalıyorduk. Hemen yanı başımızda okul vardı, bu yüzden sıkıntı yaşanıyordu. Siverek Belediyesine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü