• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

HAMAMÖREN MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

HAMAMÖREN MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

 

Hamamören mahallesinde mahalle içi ve sokaklarda yol yapım çalışmalarına başladık.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, ilçeye 30 kilometre uzaklıktaki Hamamören mahallesinde başlatılan stabilize yol yapım çalışmasında belirlenen ocaktan elde edilen malzeme araçlarla mahalleye taşınıyor. Ardından iş makineleriyle sıkıştırılan malzeme ile yol yapımı tamamlanıyor.

Başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcımız Hacı Ahmet Öncül, Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı. Mahalle sakinleriyle görüşen Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Daha önce söz verdiğimiz gibi tüm kırsal mahallelerimizde çalışma yapacağız. Hamamören daha önce hiç hizmet almamış kırsal mahallelerimizden biridir. Mahalle sakinleri uzun süredir yapacağımız çalışmayı bekliyordu. Mahallede kısa süre içinde çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Yolun geçtiği her sokağı tamamladıktan sonra mahalle sakinlerimizi yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtarmış olacağız” dedi.

Başkan Yardımcısı Öncül, çalışmaların sadece kırsal alanda değil kent merkezinde de sürdürüldüğünü belirterek, “Çalışmalarımız kırsal alan ile sınırlı değil. Bilindiği üzere şehir merkezindeki bazı alanlarda asfalt çalışması devam ederken, bazı alanlarda ise kilit taşı döşeme, beton yama çalışması, kaldırım yapımı sürüyor. Çalışmalarımızın kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Mahalle sakinleri başlatılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü