BAŞKAN YILMAZ HÜRRİYET CADDESİNDE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz Hürriyet Caddesinde devam eden üst yapı ve çevre düzenlenme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yaklaşık 3 haftadır Hürriyet caddesinde devam eden kaldırım çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Yılmaz, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çalışmaların ardından Hürriyet Caddesindeki esnaflarla bir süre sohbet ederek çalışmalardan dolayı esnafların sabırlı olmalarını istedi.

Çalışmaların bitimiyle birlikte kentin en işlek caddesi olan Hürriyet caddesinin modern bir görünüm kazanacağını belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz şunları kaydetti; “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İşbirliğiyle caddemizde çalışmalar devam ediyor, biz biliyoruz belki esnaflarımız bu çalışmalardan dolayı rahatsız oldular, ama biz bu çalışmaları hem kentimiz hem de esnaflarımız için yapıyoruz, inşallah buradaki çalışmalarımızı en kısa sürede bitirerek daha temiz ve modern haliyle halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.