• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÜLKÜLÜ MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

ÜLKÜLÜ MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, Ülkülü Mahallesinde Stabilize yol serim çalışmalarına başladı.

Başkan Yardımcımız Hacı Ahmet Öncül Ülkülü Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Yardımcımız Öncül, Yaklaşık 10 gündür Ülkülü (Narince) Kırsal mahallesinde stabilize yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Bugün yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere kırsal mahallemiz olan Ülkülü (Narince) mahallemizdeyiz, daha önce bu mahallemize geldiğimizde kışın çamurdan yazın tozdan geçilmiyordu uzun süreden beridir kırsal mahallemize söz vermiştik yaklaşık 10 gündür ekiplerimiz mahallede çalışmalara başlamış durumda, çalışmaların bitimiyle birlikte mahallemize sağlıklı bir ortamda yaşama fırsatı vereceğiz. Her gittiğimiz yerde söylüyoruz Siverek büyük bir merkez 600 köy ve mezrası olan bir alana sahip bu kapsamda her yere yetişmek gerçekten zordur, bizleri sabırla bekleyen söz verdiğimiz gibi bizlere inanırlarsa bizde sözümüzde durarak kısa bir süre içerisinde tüm kırsal mahallelerimize ulaşmaya çalışacağız. Bu çalışmalarımızı yalnız kırsal mahallerimizde yapmıyoruz bilindiği gibi merkezde de kış gelmeden asfalt, beton ve kilit taşı çalışmalarımızı bitireceğiz, bunun yanı sıra kırsal mahallelerimize de hizmetlerimizi götürüyoruz bu mahallemizde yapılan çalışmanın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle içinde yapılan çalışmalarla için Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri yetkililere teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü