ACİL MÜDAHALE EKİBİ KURARAK SU TAŞKINLARINI ÖNLEDİK

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün, şiddetli yağış uyarısının ardından olası su taşkınları ve sorunların önüne geçebilmek için gerekli tedbirleri aldık.

Fen İşleri Müdürlüğümüz, ŞUSKİ ve İtfaiye ekiplerinin yer aldığı acil müdahale timi, yağışların başlamasıyla gece boyunca su birikintilerinin meydana geldiği alanlarda çalışma yaparak, olası su baskınlarının önüne geçti.

İş makineleri ve vidanjörlerin hazır bekletildiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, önlemleri alarak, her zaman tetikte beklediklerini, ekipleri de hazır tuttuklarını söyledi. Öncül, “50 kişilik acil müdahale timi kurduk. İş makineleri ve vidanjörlerle taşkın sularının vatandaşa zarar vermesini önledik. Ekiplerimiz, bazı bölgelerde zemin katlara dolan suları tahliye etti. İlçede maddi hasarın olduğu bilgisi ise yok henüz” diye konuştu.