• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi stabilize nitelikli köy yollarının standardının yükseltilmesi çalışmalarına devam ediyor.

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince stabilize nitelikli köy yollarının standardının yükseltilmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Köy yollarını genişletme, dolgu ve altyapılarının da iyileştirmesiyle yol standartlarını yükseltiyor.

İlçeye 60 kilometre mesafede bulunan Çolaklı Kırsal mahallesinde yoğun çalışmalar sonucu, mahalle içi stabilize çalışmaları sona doğru gelindi. Ekipler karacağın eteklerinde bulunan Güllüce ve ilçeye 10 kilometre mesafede bulunan Gerçek mahallelerinde de kış ayına girilmeden önce mahalle içi yol ve sokakları stabilize etmek için çalışmalara başlandı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kırsal İşler Müdürü Selahattin Özdoğan “ Şuanda kırsal kesimde bulunan 3 mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Bunlardan biri ilçeye yaklaşık 60 kilometre mesafede bulunan karakeçi bölgesindeki Çolaklı kırsal mahallesinde çalışmalarımızın büyük bölümünü tamamladık. Ekiplerimiz Karacadağ eteklerinde bulunan Güllüce ve Gerçek mahallelerinde de çalışmalarına başlamış durumda. Kırsal İşler Müdürlüğü olarak kırsal alanlarda çalışmalara büyük bir yoğunluk vermiş durumdayız, önümüzdeki günlerde daha fazla yoğunlaşacağız. Amacımız kış gelmeden vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmak, okul servislerimizin rahatça öğrencilerimizi okullarına ulaştırmalarını sağlamaktır” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü