• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE GÖLET ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE GÖLET ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, İlçeye bağlı Gökçeta kırsal Mahallesinde hayvan içme suyu göleti yapımına başladı.

Siverek Belediyesi, hayvancılıkla uğraşan üreticilere hayvan içme suyu göletleriyle destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye 40 kilometre mesafede bulunan Gökçetaş kırsal mahallesinde hayvan içme suyu göletinin yapımına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan çalışmaları yerinde inceledi. Özdoğan yaptığı açıklamada “ Gökçetaş kırsal mahallesi ile çevre yerleşim alanları geçimini hayvancılıkla sağlayan mahallelerimizdendir. Gökçetaş mahallesi ilçemizin hatta Şanlıurfa’nın en susuz kırsal mahallelerin başında geliyor. Mahalle sakinleri bu sorunlarını Belediye başkanımız Resul Yılmaz’a ilettiler, belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla hayvansal gölet çalışması başlattık. Mahallemizin içme suyu sorunu da geçen hafta Suski’nin yaptığı çalışmalar sonucunsa çözüldü. Bu gibi çalışmalara devam edeceğiz, amacımız hayvansal gölet çalışmalarını ihtiyaç olan kırsal mahallerimizde devam ettirmektir. İhtiyaç olduğu taktirde bu çalışmalar yapılacaktır. Belediye Kırsal hizmetleri olarak şuana kadar 20 Hayvansal gölet çalışması yapmış bulunmaktayız” dedi.

‘Hayvan içme suyu göletinin yapımına yıllardır ihtiyaç duyulduğunu’ dile getiren Gökçetaş Mahalle sakinlerinden Sedat Kırtay “ Yıllardır hayvanlarımızın içme suyu konusunda zorluklar yaşıyorduk, bu sorunumuzu Siverek Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’a ilettiğimizde sağolsun hemen yetkililere gölletin yapılması konusunda talimat verdi ve şimdi çalışmalara başlandı. İnşallah yapıldıktan sonra gölette su tutulduktan sonra bu sıkıntımız giderilecek. Köy halkı olarak Başkan Yılmaz ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü