• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

 

Fen İşleri Müdürlüğünce belediyenin öz kaynakları kullanılarak Gülabibey mahallesinde başlatılan çalışmalar kapsamında alt yapısı tamamlanan 10 ve 11’inci sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Geçen yıl çok sayıda mahallede sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekiplerimiz, yeni dönemde alt yapısı tamamlanmış mahallelerde çalışma yapacak. Aynı anda bir çok alanda çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, bir yandan kaldırımları yenilerken öte yandan kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışması yapıyor.

Gülabibey mahallesinde başlatılan asfalt çalışmasını inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Hatipoğlu şunları söyledi; “Siverek Belediyesi olarak kendi öz kaynaklarımızla başlattığımız sıcak asfalt çalışmasını ekip arkadaşlarımızla inceledik. Daha önce vurguladığımız gibi 7 ila 15 metre ve üzeri tüm cadde ve sokaklarımızı asfaltla kaplayacağımız sözünü vermiştik. Bugünkü çalışma verdiğimiz sözün tezahürüdür. Birçok mahallemizin asfalt çalışmasını tamamladık. Diğer yandan belediye hizmetleri sürerken, geri kalan mahallelerimizi de Mart ayı gibi çalışmalarımızı hızlandırarak tamamlayacağız.”

Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Vekili Hatipoğlu, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Mahalle sakinleri başlatılan çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü