• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, FOTOĞRAF SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞKAN YILMAZ, FOTOĞRAF SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

 

Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) ile merkezi Diyarbakır’da bulunan Fotono 21 Derneği kadın fotoğraf sanatçıları ortaklaşa düzenledikleri “Kadınların gözünden Siverekli kadınlar” fotoğraf sergisi açıldı.

Tarihi Cıncıklı hamamda düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışına Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik, ilçede bulunan STK temsilcileri ve çok sayıda bayan katıldı.

Serginin açılışını yapan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz; “Bugün özel bir gün, Bugünü özel kılan 8 mart dünya kadınlar gününde bu anlamlı sergiyi açmak oldukça güzel bir duygu, ben bu organizasyonda emeği geçen Dernek yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Sivsad Siverek açısından güzel projelere imza atıyor, bayan kardeşlerimizin gözüyle Siverek’i tanıtmanın ayrı bir yeri ve önemi vardır.  Bizde Siverek Belediyesi olarak her türlü desteği sağlayacağız, bu vesile ile tüm bayanların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD)  Başkan Vekili Ferit Akçalı Fotono 21 Derneği kadın fotoğraf sanatçılarının çalışmalarının yer aldığı sergimizde çok zahmetli ve keyifli çalışmamız oldu. 50 bayan fotoğraf sanatçısının katılımıyla düzenlediğimiz sergiye destekleyici olan ve katkı sunanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü