PERSONEL EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz, belediye çalışanlarına yönelik eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Belediye Meclis salonunda düzenlenen Kişisel Gelişim ve Kapasite Arttırma semineri, Kişisel Gelişim Eğitmeni Ramazan Lale, belediye çalışanlarına gelişim ve kapasite arttırmanın yollarını slâyt eşliğinde anlattı.

Kişisel gelişimin önemine vurgu yapan Lale, şunları söyledi; “GAP idaresi yerel yönetimler personeli kapasite artırma projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz eğitimlerimizi Siverek Belediye personellerine vermeye başladık, bu eğitimlerde slâyt sunumu yapılarak kurum personellerimize öfke kontrolü, stresle başa çıkma yolları, halkla ilişkilerde çalışmalarımızın halka benimsetilmesi, kurumsal kültür konuları hakkında personellere çeşitli bilgiler aktardık. Kurumsal kültürün olmadığı kurumlarda başarı şansının düşük olacağını personellerimize anlatmaya çalıştık, bu amaçla tüm personellerimize yönelik eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.