• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

BAŞKAN YILMAZ, KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

 

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Belediye Yaşam ve Kültür Evinde düzenlenen etkinlik kapsamında dernek üyesi bayanlara karanfil veren Başkan Yılmaz, dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür eden dernek başkanı Feridun Şenateş’te bayanların kadınlar gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününün hayırlara vesile olmasını temenni eden Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, "Bizim anlayışımızda kadınlar günü sadece bir günle sınırlı değildir. Kadınlarımız hiç şüphesiz bize Allah'ın emanetidirler. Hz. Peygamber (s.a.v.) hadisi şerifinde de buyuruyor ki "kadınların sizlerin üzerinizde hakları var, sizinde onların üzerinde haklarınız vardır." Bakın özellikle hadisi şerife dikkat ediniz, öncelikle kadınların üzerimizde hakları olduğunu söylüyor. Dolayısıyla biz sadece kadınlarımızı yılın 365 gününde bir günle hatırlamıyoruz. O nedenle bizler, sizlerin hizmetkârıyız, daima emrinizdeyiz. Özellikle de şöyle engelli kardeşlerimize de pozitif yönde ayrımcılık yapmak temel görevimizdir, bunun farkındayız" dedi.

Siverek Belediyesi olarak tüm imkanları kullanmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Bu vesileyle katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Davetliler, Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek bir süre sohbet etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü