STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kırsal Hizmetler müdürlüğü ekipleri kısal alanda yol yapım çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kırsal İşler Müdürlüğü ekipleri Hasanören kırsal mahallesinde mahalle için yol yapım çalışmalarında sona gelindi.

Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan, Hasanören mahallesinde stabilize yol çalışmasını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Yardımcısı Öncül, 2017 yılının kırsal alanda hizmet açısından atılım yılı olacağına dikkat çekerek şunları söyledi; “Kırsal Hizmetler müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemek amacıyla Hasanören Mahallemize geldik, gerçekten arkadaşlarımız güzel bir iş çıkarmışlar,  yaptığı çalışmalardan dolayı ekibimize teşekkür ederim. Çalışmalarımız sadece Hasanören mahallesiyle sınırlı değil, çalışmalarımız Kayseri mahallesinde de devam ediyor. İleri ki günlerde, Yalankoz, Şeftali, Mızra kırsal mahallelerinde de çalışmalarımız devam edecek. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda kiraladığımız iş makineleriyle 2017 yılında bütün kırsal mahallerimize ulaşacağız. Belediye olarak bu yıl bizim atılım yılımız olacak, bir program dâhilinde bütün köylerimize ulaşacağız, köylü kardeşlerimiz biraz sabretsinler 2017 yılında tüm köylerimize ulaşıp vatandaşları kışın çamurdan yazın tozdan kurtaracağız” dedi.

Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler.