• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, REFERANDUM İÇİN ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ

BAŞKAN YILMAZ, REFERANDUM İÇİN ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ

 

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam ediyor.

Referandum çalışmaları kapsamında Adnan Menderes Bulvarı esnafını ziyaret eden Başkan Yılmaz, bulvardaki tüm işyerlerini tek tek ziyaret etti. Esnaflara 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve neden referandumda EVET denmesi gerektiğini anlattı.

Bazı kesimlerin yeni sistemin neler getirdiğini bilmeden karşı çıktığını belirten Yılmaz, yeni anayasa değişikliğiyle Türkiye demokrasisinin daha güçleneceğini söyledi. Yılmaz, "Yeni sistemle yargı tamamen tarafsız ve bağımsız bir hale geliyor. Bunun neresi kötü olabilir, unutmamalıyız ki tarafsız ve bağımsız bir yargı herkese gereklidir" dedi.

Yeni sistemin Türkiye'nin önünü açacağına vurgu yapan Belediye Başkanı Yılmaz, "Bizim amacımız Şanlıurfa'mız ve Siverek'imizden yüksek oranda bir EVET ile Türkiye’ye mesaj vererek destek olmaktır. Bu nedenle siz ekonomimizin mihenk taşı olan esnaflarımızla yeni sistemi konuşuyor ve aklınıza takılanları cevaplıyoruz. Yeni sistemi siz esnaflarımıza ve halkımıza tüm detaylarıyla anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. Ben güzide ilçemizin ülkemizin geleceği için referandumdaki kararının EVET olacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Beraberinde Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile esnafı ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnafların Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkındaki sorularını yanıtladı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü