• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KIRSAL MAHALLELERDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından Kayseri Mahallesinde başlatılan yol yapım çalışmalarında son gelindi, Gönüllü (Alankoz) mahallesinde ise çalışma başlatıldı.

Bir süre önce Kayseri Mahallesinde mahalle içi yol yapım çalışmasına başlayan belediye ekipleri, çalışmalarda sona yaklaştı. Mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendiren müdürlük yetkilileri, mahallenin yol sorununu çözüyor.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Kayseri mahallesinin nüfus yoğunluğu olan yerleşim yerlerinden olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, "Ekiplerimiz iyi bir çalışma yapmış durumda. Çalışmalarımız Kayseri mahallesiyle sınırlı değil, Alankoz, Yeditaş ve Kapıkaya mahallelerinde de çalışmalarımız devam ediyor. 2017 yılı kırsal alanda atılım yılımız olacak, bu yıl içerisinde tüm kırsal mahallelerimize ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Başkan yardımcısı Öncül, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Mahalle sakinleri, mahallenin daha önce hiç hizmet almadığını belirterek, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Kayseri mahallesinin ardından çalışma başlatılan Gönüllü mahallesini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü