BAŞKAN YILMAZ, REFERANDUM İÇİN ESNAFTAN DESTEK İSTEDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için Hürriyet Caddesi esnaflarını tek tek gezerek destek istedi.

Hürriyet Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Yılmaz, Esnaflara 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni ve neden referandumda EVET denmesi gerektiğini anlattı.

Başkan Yılmaz, “Yeni sistemin Türkiye'nin önünü açacağına vurgu yaparak şunları söyledi; “Bizim amacımız Şanlıurfa'mız ve Siverek'imizden yüksek oranda bir EVET ile Türkiye’ye mesaj vererek destek olmaktır. Her platformda her zaman ve her yerde Yeni sistemi esnaflarımıza ve halkımıza tüm detaylarıyla anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki halkımız yapılacak olan referandum da ülkesi için memleketi için üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir” dedi.

Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile beraber Ziyaretlerde esnaflardan referandum çalışmalarının yanı sıra Belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların taleplerini dinledi.