BAŞKAN YILMAZ, CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini her platformda Siverek halkına anlatarak destek istemeye devam ediyor.

16 Nisan’da halk oylamasına sunulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için destek turlarını sürdüren Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Bahçelievler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yeni sistemi anlattı.

Mahalle sakinlerinin yeni sistemle ilgili sorularını yanıtlayan Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin faydalarını ve 17 Nisan’dan sonra ülkenin geleceğini anlatıyor.

Yeni sistemi anlatmak için her işyerini ve esnafı ziyaret edeceğini belirten Başkan Yılmaz, “Çalmadığımız kapı, ziyaret etmediğimiz mahalle ve ev bırakmayacağız. Daha güçlü bir demokrasi ve hukuk sistemi için, daha istikrarlı bir Türkiye için bu sistemi halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki 16 Nisan günü sandık başına gidecek olan halkımız güçlü bir evet ile Siverek’ten tüm Türkiye’ye mesaj gönderecek” dedi.