BAŞKAN RESUL YILMAZ, KERMES AÇILIŞINA KATILDI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, öğrenciler tarafından okul yararına düzenlenen kermesin açılışına katıldı.

Siverek Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul aile birliği ve öğrenciler tarafından okul kütüphanesi ile bazı masrafların karşılanması için kermes düzenlendi.

Kermesin açılışına katılan Başkan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Kermesler toplumsal dayanışmanın örneğidir. Bugün burada gördüğümüz de bunun bir tezahürüdür. Çocuklarımız kendi okullarındaki kütüphaneyi zenginleştirmek ve okulun ihtiyaçlarını gidermek için el birliği yaparak bir gayrete girmişler, kendilerini tebrik eder, Cenabı Allah’tan, kermesin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kermesin açılışına Başkan Yılmaz'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, okul yöneticileri, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.