• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK SEMT SAHASI'NIN AÇILIŞI YAPILDI

SİVEREK SEMT SAHASI'NIN AÇILIŞI YAPILDI

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir mahallesinde yapımı tamamlanan spor kompleksi hizmete açıldı.

Açılış törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, AK Parti Meclis Üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Siverek ilçesinin sıradan bir ilçe olmadığının altını çizerek, “1873 yılında belediye kurumu ile tanışmış tarihi ve kültürüyle kadim bir şehir, maalesef 1979 ve 2010 yıllarına kadar duraklama devrimi geçirmiş, hak etmediği muamelelerle karşı karşıya kalmış büyük bir şehir. Göreve geldiğimiz tarihten bu yana başta hizmet belediyeciliği, sosyal, kültürel ve tarihi belediyeciliğin güzel örneklerini Siverek’imize kazandırmaya çalıştık. Üst yapıyla ilgili yapacağımız istişareler neticesinde bugün nihai kararlarımızı vermek sureti ile yolumuza devam edeceğiz, Siverek’liler bizlere sabır göstermeye devam etsinler bizler her zaman, kendilerinin emrinde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum, katılımlarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum, bedeninizden sağlık, kalbinizden sevgi eksin olmasın” dedi.

20 aydır başkanlık görevini yürüttüğünü hatırlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Her şeyi 20 ay içerisinde bitireceğim diye bir taahhüdüm yok ama her gün, her hafta, her ay, her yıl çalışma anlayışım var, bu anlayışım Siverek’liler tarafından desteklendiği sürece Siverek’in sorunları bir, bir biter, Belediyecilikte de eserimiz orda bunu Şanlıurfa biliyor, tarihini bilen inancına saygılı, geleceği okuyan dimdik durabilen bir gençliği çalışmalarımızla projelerimizle yaklaşımımızla göstereceğiz, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından spor kompleksinin açılış kurdelesi kesildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi ve Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, futbol sahasında oynayan geçlere penaltı atışı yaptı. Gençlerle bir süre sohbet eden başkanlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü