BAŞKAN YILMAZ, ERTEM MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kırsal Hizmetler müdürlüğü ve Fen işleri müdürlüğünce yapılan beton yol çalışmalarının tamamladığı Ertem mahallesinde ziyarette bulunan Başkan Yılmaz, mahallede incelemelerde bulunarak tamamlanan çalışmaları inceledi, mahalle sakinlerini dinledi.

Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz; “Amacımız Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam ve hayat standartlarını yükselmek” dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz şöyle dedi; “Göründüğü üzere Kırsal Hizmetler müdürlüğümüz mahalle içi yolları betonla kaplamış durumda, yapılan çalışmaları yerinde görmek için Ertem mahallemizi ziyaret ettik, çalışmalardan dolayı tüm ekibime teşekkür ediyorum, şu anda 10 ekibimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor, ekiplerimizle birlikte 7/24 sahadayız çalışmalarımızı yürütüyoruz, amacımız kırsal mahallelerimizin yol ve hayat standartlarını yükseltmektir” dedi.

Mahalle muhtarı Cuma Gümüştaş; Şu anda belediye Başkanımız yapılan hizmetleri kontrol etmek için mahallemize gelmiştir, Allah kendisinden razı olsun, mahallede herkes memnun olmuştur, herkes kendisine duacıdır hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.