• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

AZIKLI MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

AZIKLI MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şehir merkezindeki çalışmalar devam ederken kırsal alanda bulunan, Azıklı mahallesinde mahalle içi yol yapım çalışmalarına başlandı.

Bir süre önce berkitme yol çalışması tamamlanan mahallede sokakların beton ile kaplanması çalışması sürdürülüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların aksatılmadan merkez ve kırsal alanda devam ettiğini belirten, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kırsal mahallerimizdeki çalışmalarımız devam ediyor, büyük mahallerimizde beton yol ve kilit taşı döşeniyor, bu günde Azıklı kırsal mahallesindeyiz bir diğer adıyla “Nısıbin” mahallesindeyiz, beton yol çalışmalarına başladık, inşallah kısa bir sürede çalışmaları tamamlayıp kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmış olacağız. Bu çalışmalarımız Azıklı mahallesiyle sınırlı kalmayacak diğer taraftan mahallerimizde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanımızın verdiği talimatlar doğrultusunda bazı kırsal mahallerimizde de stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor, temennimiz ve dileğimiz inşallah yıl sonuna kadar, Siverek kırsal mahallelerini çamurdan kurtarıp yol sorununu belediyenin gündeminden çıkaracağız. stabilize, beton ve kilitli parke taşı yol çalışmaları halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Azıklı Mahalle muhtarı Hüseyin Kılıçaslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yol yapımı için, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ile çalışma ekibine teşekkür ediyorum sağ olsunlar” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü