• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, ASFALT ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI OTO GALERİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, ASFALT ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI OTO GALERİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, sıcak asfalt çalışmalarının sona gelindiği Oto galericiler sitesi esnaflarını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda daha önce azda olsa mağduriyetinin giderilmesi amacıyla kış aylarında malzeme dökümü gerçekleştirildi. Yaz ayının gelmesiyle birlikte Büyükşehir belediyesi işbirliğiyle sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Asfalt çalışmalarında sona gelindiğini aktaran Başkan Yılmaz, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Oto alım satım işleriyle uğraşan esnaflarımızın bulunduğu bölgedeyiz. Dolayısıyla trafik akışı çok fazla olan bir yer, ondan dolayı yolları kullanılır durumda değildi. Bizzat Siverek belediyesi bütçesinden çıkan paralarla yollar yapıldı. Büyükşehir belediyesi görev alanlarına girilenleri Büyükşehir yapıyor, bizim görev alanımızda olan yerleri de biz yapıyoruz. Şuanda üzerinde bulunduğumuz yol bizim alanımızda bulanan bir yoldur. Fen işleri müdürlüğümüze yapmış olduğu bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Tabi insanlar yapılan hizmetleri takdir ediyor, bizim vatandaşımız alicenaptır. Kendilerine bir hizmet götürdüğümüz takdirde sağlıklı bir iletişim kurduğumuzda yapılan hizmetleri taktir etmesini çok iyi biliyordur, çok olumlu tepkiler aldık bu vesileyle buradaki esnaflarımıza vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu yolu kullanan başta bütün hemşerilerimize, Siverekli kardeşlerimize ve özellikle de esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Oto galeri esnafları sitenin yollarının daha önce çamur ve toz içerisinde kaldıklarını belirterek şunları söylediler; “Yolumuz çok kötü durumdaydı, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın çabaları doğrultusunda başlatılan sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı. Bizleri ziyarete geldi bizleri dinledi kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü