SARIÖREN, AŞAĞI OLUKLU VE EKİNCİ MAHALLELERİNDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Sarıören, Aşağıoluklu ve Ekinci mahallerinde mahalle içi stabilize yol çalışmaları başladı.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların yaşam alanlarını iyileştirmek sağlıklı bir yaşam ve ulaşım imkânı sağlamak amacıyla elindeki imkânları son noktasına kadar kullanarak vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyoruz.

Aşağı Oluklu ve Ekinci mahallelerinde stabilize yol çalışmaları için kamyonlarla stabilize malzeme taşıma ve serimi yapılırken Sarıören kırsal mahallemizde ise kalker malzeme ile mahalle içi yol çalışmalarına başlandı.

Sarıören Kırsal mahallesinde yaşayan ilkokul öğrencisi Kübra Nur İnan, yolla ilgili yaşadığı zorlukları şöyle dile getirdi; “Bizim yolumuz çamur olduğu için okula gidemiyorduk sağ olsun Siverek belediyesi yollarımızı yapıyor ben Belediye başkanına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada kırsal alandaki yol çalışmalarına devam edileceği belirtildi.