• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ, MESAİYE ESNAF ZİYARETİYLE BAŞLADI

BAŞKAN RESUL YILMAZ, MESAİYE ESNAF ZİYARETİYLE BAŞLADI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, mesaisine sabahın ilk saatlerinden itibaren esnafları ziyaret ederek başladı. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Yılmaz, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle dikkatleri çeken Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, gelenek haline getirdiği ziyaretlerini Seyfioğlu Caddesi esnafıyla sürdürdü. Alt yapı çalışmalarının tamamladığı ilçede devam eden çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi veren Başkan Yılmaz, esnafla çay içerek, taleplerini dinledi.

Mahallede yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Resul Yılmaz'a teşekkür eden esnaf ve mahalle sakinleri, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini rutin bir şekilde yaptığını belirten Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, "Ziyaretleri oldukça önemsiyoruz. Ziyaretler sırasında halkımızla yaptığımız sohbetlerde noksanımız var ise bu sayede görmüş oluyoruz. Biz, Siverek halkını şehrin sakini olarak değil sahibi olarak görüyoruz. Sık sık kendileriyle bir araya gelip fikirlerine başvurup, varsa taleplerini dinleyerek, görüş ve önerilerini alıyoruz" dedi.

"Hizmet anlayışımızın merkezinde insan vardır" diyen Başkan Yılmaz, şunları söyledi; "Bu ziyaretlerin hedefinde ise 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla hareket ederek belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi kısaltmak var. Kentimizi hep birlikte daha modern ve yaşanabilir bir halde gelecek nesillere taşıyacağız” dedi.

Ziyaretler sırasında Başkan Yılmaz'a bazı daire müdürleri de eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü