• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

MEZRA MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

MEZRA MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri mezra mahallesinde başlattığı mahalle içi beton yol çalışmalarını tamamladı.

Ekipler tarafından daha önce stabilize yol çalışmaları tamamlanan mahalle sokakları betonla kaplandı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Kış gelmeden mahallenin yol sorununu çözdüklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları söyledi; “Mezra mahallemiz ilçe merkezine yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta daha önce hizmet almamış bir mahallemiz, bir süre önce ekiplerimiz mahallede stabilize yol çalışmalarını tamamladı, çalışmalar kapsamında bu yıl içerisinde bizde beton yol çalışmalarını mahallemizde başlattık, mahallemiz kışın çamurdan yazında tozdan kurtulmuş oldu, yapılan bu çalışmalar yalnız kırsalla kalmayarak aynı şekilde ilçe merkezi ve bölge ayrımı yapılmadan her bölgede sürüyor, yapılan çalışmaların mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri mahallede yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek şunları söylediler; “Mahallemiz daha önce çamur ve toz içerisindeydi, yapılan beton çalışmalarının ardından sokaklarımız çok güzel oldu, emeği geçenlerden Allah razı olsun.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü