• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

STADYUM BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

STADYUM BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Başkan Şeyhmus Aydın, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi

Şanlıurfa’nın en fazla genç nüfusuna sahip ilçeleri arasında yer alan Siverek’te, sportif faaliyetlerin daha sağlıklı bir ortamda sürdürülmesi amacıyla bir süre önce başlatılan çalışmalarda sona gelindi.

Belediyemiz, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ve tek çim saha olma özelliğine sahip Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda bir dizi iyileştirme çalışmasına imza attı.

Tesislerde yapılan iyileştirmelerin yanı sıra saha zemini, sulama sistemleri ve tribün düzenlemesi çalışmaları tamamlanan stadyumun yeni sezona hazır olduğu belirtildi.

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, gençlerin sportif faaliyetlerini yapabilmeleri için imkanların seferber edildiğini dile getirdi.

Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aydın, “Gençler bizim geleceğimizdir. Belediye olarak Siverek gençliğinin eğitimine sportif faaliyetlerine destek sunuyoruz. Bundan sonra da gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak insan odaklı hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü